Väljer att stanna kvar i Kinna

2018-09-20

Efter häftiga regnskurar under natten så var det uppehåll på morgonen. Det blåste en hel del och det var en del sol, 16 plus.

Detta hus ligger verkligen fint.

Vackra höstfärger.

På förmiddagen så körde vi den korta biten till Skene. Zacko och jag gick en sväng och när vi kom tillbaka så var det dags för Hasse att gå iväg till rehab.

Drygt en timme senare så kom Hasse tillbaka. Han åt lite och sedan så körde vi tillbaka till Kinna och parkerade vid vår trottoarkant. Blåsten ökade något och det var mulet och regnigt.

I dag var jag flitig. (Lite i alla fall). Lagade lite kläder som hade trasiga sömmar samt några hankar som höll på att lossna. Har ingen symaskin, det är handsömnad som gäller. Tycker det är så fruktansvärt tråkigt. Men nu har jag ju varit miljövänligt som har lagat trasiga sömmar utan hjälp av el.

Suttit och lyssnat på radion i dag med alla stormvarningar. Det är stormen ”Knud” som är på väg. Den ska tydligen anlända i morgon kväll men vi vet ju inte om den kommer till Kinna eller om den håller sig vid kusten. Vi väljer nog att stanna kvar här där vi har till gång till el och lite skydd för häftiga vindar.