Trevlig promenad

2018-09-19

Natten var varm och vi hade fönster öppet flertal gånger. Det blåste rätt så mycket in genom fönstret på min sida så det var bara öppet kortare stunder. Men det blev i alla fall svalare ett tag.

Mulen morgon, 17 plus och svag vind. I dag så gick Zacko och jag en runda runt Saltemads Camping. Här har vi promenerat många gånger under åren 2007 – 2011 då vi bodde på Alideberg i Borås.

Det är campingens stugor till vänster och lite skog till höger. 

Det är mycket trevligt att promenera här.

Det är Viskan som rinner genom campingplatsen och på campingen så finns det inte så många fritidsfordon nu när säsongen är slut.

Bron över Viskan vid slutet av campingplatsen. 

Här promenerade vi en bit. Det är Rya åsar till höger och campingen till vänster. 

När man har kommit förbi campingplatsen så dyker Viskan upp igen.
Här ligger Konstnärernas Verkstäder & Galleri.  

Det blev sedan lite varierande molnighet men det var inte mycket sol.

Vid ettiden så beställdes en taxi till Hasse från Izigo. Den kom till parkeringsplatsen efter drygt fem minuter. Hasse satte in sig i bilen och så körde den iväg med honom till SÄS. Var ju dags för röntgen i dag. Zacko och jag tog en lång skön promenad runt i en del av Knalleland. Började blåsa lite mer.

Hemma igen så passade jag på att städa lite (och jag menar just lite). Plockade undan det som skulle plockas undan för att vi skulle komma iväg snabbt när Hasse kom tillbaka.

Redan innan tre så var han tillbaka igen. Det hade gått fort på röntgen och det var ju bra. Efter en kort stund så var vi på väg därifrån.

Nu blev det så att vi hamnade i Kinna vid resecentrum igen. Eftersom vädret var mulet så känns det bra med en elstolpe.

I morgon så är det dags igen för Hasse med ett träningspass på rehab i Skene och denna gång är det på förmiddagen. Sedan så får vi se vad som händer. Vädret ska bli regnigt och blåsigt några dagar framåt enligt prognosen.