Fylldes på med husbilar

2018-09-14

Vid halvsjutiden i morse så väckte Zacko oss. Han hoppade ner ifrån sängen och ställde sig vid bodelsdörren. Jag gick upp för att kolla om det var vatten han ville dricka. Men det var det inte. Han vill gå ut. Bara att dra på sig lite kläder och skor, sätta halsbandet på Zacko och gå ut. Det tog inte så lång stund förrän det visade sig att han verkligen behövde komma ut. Han hade diarré. Det är mycket sällan som han väcker oss men nu var det ett måste.

Gick och lade mig i sängen igen när vi kom hem men inte kunde jag somna om vilket Zacko gjorde inom en minut.

På morgonen var det sedan det populära vädret med växlande molnighet. Var mest mulet och havet var grått. Svag vind och 14 plus.

Härligt att promenera längs med stranden.

En av alla nedgångar till stranden med sina mysiga strandkorgar.

Stranden på andra sidan den långa bryggan ut i vattnet.

Dagen blev sedan rätt så solig och våra stolar togs ut och vi satt ute och njöt i värmen.

Hasse tog fram sin Kringla cykel och tog sig några turer. Först till affären ”runt hörnet” där det blev lite inköp av diverse. Nästa tur gick till stranden och där blev det ett besök i en affär med diverse inköp. Tredje turen gick till affären som ligger längst bort och även där blev det lite shopping. Sedan så var Hasse glad och nöjd med sin cykeldag och Kringla sattes in i garaget.

Under eftermiddagen/kvällen så kom det hit rätt så många husbilar och en del av dom var svenskar. Inga som vi kände. En av dom parkerade bredvid oss och ställde sig väldigt nära. Dom kom med vänner och skulle parkera dörr mot dörr så dom ville ha gott om plats mellan sina husbilar. Vi är rätt så vana att stå tätt på parkeringsplatser men på en ställplats vill vi gärna ha lite mer utrymme. Det gick nätt och jämt att öppna bagageluckan på den sida som husbilen hade parkerat.

Vid halvsextiden så försvann solen ner bakom träden och det blev dags för att sätta in stolarna och flytta in. Det blev snabbt svalare.

Till middag i kväll så blev det köttgryta med kantareller. Hasse hade nämligen köpt grytbitar i dag och kantareller har vi torkade och dom är jättefina och goda. (Fått dom av en god husbilsvän). Det smakade jättegott och blev en del över som fick flytta in i frysen i en lagom stor plastburk.

I morgon så är det drakflygning på stranden och det ska vi titta på.