Äntligen händer det något

2018-09-06

Lite svalare i natt och i morse var det bara 13 plus. Även i dag så var det växlande molnighet och när solen tittade fram mellan molnen blev det snabbt uppemot 20 plusgrader. Det var en skön morgonpromenad i dag med ett trevligt möte med en mysig kvinna. Vi pratade en stund.  

Mycket liv och rörelse på området i dag. Gräsmattorna klipps och klipparen kör runt på gräsmattorna i en väldig fart. En annan kör en liten gräsklippare runt träd och stolpar. En tredje springer runt med en trimmer och fixar resten. Jag blir ju trött bara av att titta på det. I trapphuset så håller några andra på med att fästa en massa sladdar i taket. Vi ska få fiber här fick vi ett meddelande om.

Vid två så gick vi ut till husbilen med grejorna vi bar in i tisdags. Körde sedan till Skene, dags för rehab. Hasse står i kö för att komma till röntgen och undersökning men det tar tid. Men innan vi kom iväg idag så kom det ett brev med kallelse till röntgen om två veckor. Så bra att det äntligen händer något. Inom en vecka efter röntgen så ska det komma ett läkarutlåtande. Är lite oroligt tycker vi!

Söderut körde vi i emellertid i dag och det blev till Gislaved (inte så oväntad). Det var rätt så mycket trafik på vägen in till Borås och det var det också på väg 27. Vi kom fram vid halvsextiden. Känner oss som hemma här. Nu parkerade vi där vi inte får skugga från träden. Om det inte är molnigt så vill vi så klart ha så mycket sol som möjligt på solcellspanelen.

Tror vi stannar någon dag här, beror lite på vädret.