Morgonpromenad i trevliga Kinna

2018-08-28

Morgonvädret var milt, 16 – 20 plus och helmulet och ingen vind.

Tvärs över den mycket trafikerade gatan så finns det en liten park. Övergångsstället är ljusregelerat för att underlätta för trafiken. Här gillade Zacko att gå runt med nosen i marken.

Gick mot centrum och här är det en trevlig gårdsgata. Inte mycket trafik här på morgonen. Det mesta var stängt.

Men här var det öppet. Tycker det ser lite kontinentalt ut och med hög mysfaktor.

Det finns ett torg här med lite olika affärer.

Det här ser märkligt ut men jag tycker det är ovanligt och fint.

Så här jättemysigt kan det också se ut i trevliga Kinna. Orten är helt klart värt ett besök och så finns det ju en bra centrumnära plats att parkera sin husbil på.

Vid tvåtiden så var det dags att köra till Skene. Rehabträning för Hasse i dag. Under tiden han var i väg så passade jag på att ta en promenad med Zacko, städa lite, äta blåbär med filmjölk samt att läsa en stund.

När Hasse kom tillbaka så körde vi en liten sväng. Först till den närliggande Häggåns rastplats för att tömma latrin. Tömningen i Kinna var i marknivå och är så jobbig för min rygg. Vi fortsatte sedan till Lidl för att fylla på lite förråd av bubbelvatten, salami och lite annat.

Vi fortsatte sedan till Rydal där vi parkerade på vanliga platsen. Bar sedan in datorer och kvällen middag. Klockan hade nu hunnit bli halvsex. Otroligt vad tiden går fort ibland (nästan jämt).

I morgon har jag en bokat tvättid på förmiddagen och på eftermiddagen så har Zacko en bokad tid hos Blå Stjärnan för att få sina årliga vaccinationer. Fullt upp i morgon.