Första gången men inte sista

2018-08-27

Solig morgon vid Vänern och det var 13 – 18 plus och bara en svag vind.

Det blev en skön promenad längs med sjön.

Den lilla familjen skyndade sig ut i vattnet när vi närmade oss.

Det är så fint att promenera tycker vi. Zacko har mycket att nosa på för det går många hundar här. Vi mötte förresten en jättegullig 5 månader gammal golden retriever som absolut ville busa med Zacko. Han smög iväg därifrån för hon var ju bara för mycket tyckte han.

Efter promenaden med Zacko vid tvåtiden så var det dags för oss att lämna Mariestad. ”Agda” tog oss genom stan och ut till E20 söderut. Där var det rätt så mycket trafik. Och ibland så körde folk som vettvillingar. Det var omkörningar där det var heldragen linje och mycket annat märkligt. Har folk inte genomgått körkortsutbildning? Har dom glömt/förträngt vad dom har lärt sig? Jag bara undrar? Ibland så blev jag faktiskt lite rädd när det kom en omkörande bil rakt emot oss och svängde in på sin körbana med minsta möjliga marginal. Slutade nästan andas någon gång.

Vi kom fram till Borås vid halvfemtiden och hamnade i värsta rusningstrafiken som alltså innebar en lång bilkö genom Borås.  Eftersom vi inte varken hade mjölk, bröd eller filmjölk i kylskåpet så svängde vi in till ICA maxi. Parkerade och jag gick för att handla. Känns som det var 1 km dit, 1 km runt i jättebutiken (mjölken finns ju längst in) och sen 1 km ut så var jag helt slut.

Fortsatte till Rydal för ett stopp där jag gick till brevlådan och tömde den. Bara en massa skräp. Men förstås vi hade ju vunnit något på postkodslotteriet så vi loggade in där och valde vad vi ville vinna. Kommer om en vecka.

Men innan vi kollade på detta så hade vi kört till Kinna resecentrum och parkerat. Där finns det en husbilsplats för 4 husbilar som är gratis. Det finns dessutom gratis el och VA. Vi har aldrig förr funderat på att köra hit här men i dag så gjorde vi det. Inte den vackraste plats som vi har parkerat på men absolut inte heller den fulaste.För att äta och sova så är det helt OK. I morgon så blir det en promenad i Kinna.

2 reaktioner till “Första gången men inte sista”

    1. Dessutom så ligger platsen ca 5 km från Rydal. Tack för att du gillar mina bilder.

Kommentarer inaktiverade.