Till Borås

2018-08-15

Vaknade tidigare än vanligt i morse och var jättetäppt i näsan, fick andas genom munnen. Mycket obehagligt. Klockan var bara en stund efter sju och jag ville egentligen inte gå upp ännu med jag gjorde det ändå. Tog på mig och satte kopplet på Zacko och så gick vi. Zacko är ju alltid med på noterna oavsett vilket tid matte vill gå ut.

Vädret var skönt med växlande molnighet, 17-20 plus och ingen vind. Efter en stund så hade snuvan försvunnit och då mådde jag bra igen.

Efter 10 så körde vi till Skene och parkerade. Hasse skulle vara på rehab för att träna redan klockan 11 i dag. Jag passade på att gå en sväng med Zacko och sedan var det dags för att fika. Anledningen till att jag följer med till Skene är att vi inte vill lämna husbilen utan tillsyn under så lång tid som drygt 1 timme. Det går så väldigt fort att få en ruta krossad och även om dom inte kommer in (har säkerhetslås och använder dom) så blir det ju en del extra besvär.

Vi körde sedan tillbaka till Rydal och var där några timmar. Senare på eftermiddagen körde vi till Borås, Knalleland och parkerade på parkeringsplatsen bredvid järnvägen. Jag promenerade iväg till Knallerian och gick till Kapp Ahl. Titta runt en del och fastnade så småningom för en tröja, ett par jeans och ett par andra svarta brallor. Provade faktiskt plaggen fast jag avskyr provhytterna.

När jag kom tillbaka så körde vi bort till parkeringsplatsen vid Ryahallen och där var det gott om plats. Man får parkera här i 24 timmar enligt skylt. En utmärkt plats om man nu bara ska äta och sova.

I morgon på förmiddagen så ska jag vara hos tandhygienisten redan klockan 10 och jag tycker det är skönt att vara i Borås då. Behöver inte gå upp så tidigt för att hinna gå en sväng med Zacko innan jag går dit.

När jag är klar så är det dags att köra iväg och jag tror nog det blir till Gislaved igen.

2 reaktioner till “Till Borås”

  1. Borås är fint med all sin utsmyckning. Var där en sväng i början på vår långresa. Hoppas allt går åt rätt håll för Hasse. Ha dé gott!

    1. Borås är en trevlig stad tycker jag.Tyvärr så går det inte riktigt åt rätt håll för Hasse. Känns som två steg bak och ett steg fram. Inte så bra faktiskt,

Kommentarer inaktiverade.