Stannade kvar

2018-08-13

Natten var sval och vi sov gott. Morgonen var solig och det var ingen vind och 13 – 20 plus beroende om man var i skuggan eller i solen. Skönt med en skogspromenad i dag också.

Borta vid badstranden så hade en husbil parkerat. Den hade tydligen stått där i natt för den hade kilar under framhjulen. Nere vi bryggan så fanns det även någon som tältade fast det är campingförbud där.

Under natten och tidigt på morgonen så körde många tradare iväg. Det blev nästan tomt på dom två stora inhägnade och videoövervakade parkeringsplatserna.  Dom var fullsatte i helgen. På kvällen fylldes dom på igen. Innebär troligen en viss trygghet för chaufförerna att övernatta på denna typ av anläggning.

Vädret fortsatte att vara lagom varmt och soligt. Riktigt skön att vara ute och promenera med Zacko längs med sjön.

Vi hade en liten plan som innebar att vi skulle köra iväg i dag. Så blev det dock inte. Vi bestämde oss för att bli kvar en natt till så jag gick till macken och betalade. Det är ju inte dyrt att stå här.

Men i morgon så kör vi till Skene. Det är dags igen för Hasse med ett träningspass på rehab.

Enligt väderprognosen så ska det tydligen bli en del regn i morgon.