Att backa är svårt ibland

2018-08-12

Morgon på ställplatsen.

Blåsigt och bara 13 plusgrader på morgonen. Det hade varit nere på 8-9 plus under natten. Gick iväg till badplatsen genom skogen och där blåste det inte så mycket.

Här är det grönt och skönt.

Solen tittade fram lite ibland och det kändes med en gång lite varmare.

Det växer en massa nyponbuskar lite överallt häromkring och det finns massor med nypon på dom. Undrar om man kan plocka dom och göra något gott med dom?

När jag kom tillbaka från vår promenad så var det bara en husbil kvar och den körde efter en stund och så var vi ensamma här.

Det var växlande molnighet under dagen och en del sol och temperaturen var sådär 18 – 22. Hade det inte blåst så mycket så hade det varit riktigt skönt ute. Men det har inte regnat något idag.

I dag så gjorde Hasse vitlökssmör med lite olika kryddor samt med massor av vitlök. Alltså luktade det mycket vitlök i hela husbilen men jag tycker det luktar jättegott. Och Hasses vitlökssmör brukar alltid smaka väldigt gott men det smakar aldrig exakt lika gång efter gång.

På eftermiddagen/kvällen så kom det en del husbilar hit. Vissa stannade inte utan vände och körde iväg härifrån. Vissa stannade kanske för att fika och körde vidare efter en stund. Sedan så var det några som stannade för natten och gick ner till macken och betalade.

Det är inte alla som kan konsten att backa. Den här husbilen backades utan en sekunds tvekan rakt över stolpen (plast och mjuk) och med cykelstället med två cyklar på rakt in i buskarna.

Damen som körde märkte det inte överhuvudtagen. När hon kom ut ur bilen så påpekade jag för henne att hon hade backat över stolpen. ”Oj då” var allt hon sa när hon tittade på det. Sedan så rusade hon och gubben mot toaletterna. Så kan det tydligen gå när man har brått för att komma till en toalett. Jag som alltid har trott att alla husbilar har toalett.

På kvällen så hämtade jag mat på Road Star. Det blev Gordon Bleu med beasås, pommes och sallad. Smakade verkligen gott.

Kanske kör vi i morgon eller så stannar vi kvar.