Mer värme i dag

2018-08-07

Lätt mulen morgon, 17 plus och bara en mycket svag vind.

Gick till bageriet, som föresten heter Linnéa, för att köpa goda frallor i dag också. Zacko sitter så fint utanför och väntar på mig. Jag är inte borta många minuter. Sedan så gick vi genom stan en bit på vår väg tillbaka.

Halvtolv hade vi fikat klart och då var det dags för oss att köra iväg. Det fanns några husbilar kvar här i dag.

Jaha, så blev det återigen väg 27 mot Borås. I dag så var det mycket lite trafik och vi mötte inte så många husbilar i dag. Fortsatte sen till Skene och MM. I dag så hade jag en lång inköpslista och det tog lite tid att plocka ihop allt. Trots listan så fick jag inte med smör men det var ingen större katastrof för jag har en bit kvar. Fick ju med lite annat i stället.

Sedan så blev det som dom andra tisdagarna den sista tiden. Körde till Skene och parkerade vid lasarettet. Hasse gick till rehab och Zacko och jag tog en promenad i solen och värmen. Nu var det riktigt varmt igen och det var närmre 30 plus i skuggan.

Hasse var tillbaka en stund efter fyra och då körde vi till Rydal. När vi kom dit parkerade vi på nästan vanliga stället. Stod en personbil där.

Efter en stund så knackade det lätt på husbilen och utanför stod en klubbkamrat som skulle hämta Hasses gamla elcykeln. Han har en av samma märke och ska använda denna som ”reservdelslager”.

Gick sedan till lägenheten och packade upp datorer och lite sånt. Hasse kollade posten och det fanns inte ett brev i postfacket.

Ska bli väldigt varmt i morgon enligt prognosen, uppemot 32 grader. Det blir att ta det lugnt och långsamt.