Lagom varmt i dag

2018-07-21

Solig morgon och lite svala sköna vindar, 20 plus. Vanliga promenadvägen och i dag var det lugnt där. Mötte inte någon alls.

Läste klart ”Macbeth”. Så här står det på bibblans sida om Macbeth.

”Kommissarie Macbeth är stadens främsta polis. När ett tillslag mot en stor knarkleverans förvandlas till ett blodbad blir det hans uppgift att rensa upp. Macbeth tycks ha allt inom räckhåll – makt, pengar och respekt. Men han är även en före detta missbrukare, med ett trasigt förflutet. Plågad av hallucinationer och paranoia kommer han inte att kunna få det som rättmätigt är hans, om han inte dödar för det. Jo Nesbø har förvandlat Shakespeares berömda pjäs till en gastkramande thriller om makt, hämnd och skuld.”

Den absolut blodigaste bok som jag läst och även den med i särklass flest mord.

Nu blir det ”I fel sällskap” av Viveca Sten. Här handlar det om kvinnomisshandel, ekobrott och lite krigshistoria från 1992-93. Rätt så våldsam.

Blåste lite mer sen och det var inte halt fel. Det var rätt så skönt tyckte vi. Det var även en del moln och temperaturen höll sig mellan 20 – 27 plus.

Hasse cyklade en sväng till centrum i dag. Han hamnade hos Kapp Ahl. Han behövde ett par nya jeansshorts och han hittade ett par där som han gillade och dom köpte han. Sedan så cyklade han till ICA för att handla bland annat filmjölk som vi har blivit beroende av i denna sommarvärme. Det är så gott och lagom att äta när man inte är speciellt hungrig på dagen men ändå vill ha något i magen.

Husbilar körde på förmiddagen och husbilar kom hit på eftermiddagen och kvällen. Strax innan 9 så är det 8 husbilar här.

Blir väl sol och kanske lite moln morgon också antar jag.