Några haltande steg

2018-07-20

Utanför husbilen så var det som vanligt, när vi är här, skugga. Det var 17 plus och en svag lätt svalkande vind. Kändes väldigt behagligt att promenera idag.

Gick till centrum för att jag skulle hitta en brevlåda för att lägga ett brev i den. Inte helt lätt att hitta en sådan. Men precis när jag såg en dam att fråga om var en sån kunde finnas fick jag syn på den på en tvärgata till gågatan. Dom är sällsynta nu för tiden. Så jag fick postat mitt brev.

I dag såg jag ett bevis på att Hasses träning 2 gånger i veckan på rehab samt egenträning däremellan har gett resultat. Han gick i dag en kort bit utan kryckor, lite haltande förstås. Ett mycket stort framsteg tycker vi. Fick faktiskt lite glädjetårar i ögonen, det var verkligen jätteroligt.

Dagen gick och vi satt i skuggan och läste. Hasse hade tagit fram sin cykel och cyklade bort en bit mot ICA och köpte jordgubbar till oss. Dom åt vi på eftermiddagen tillsamman med filmjölk. Det är verkligen jättegott.

Promenerade med Zacko några gånger och vi håller oss så mycket som möjligt i skuggan under träden. Det är alldeles för varmt i solen.

När kvällen kom så blev det svalare, bara 22 plus och vi hoppas att temperaturen sjunker ytterliggare senare på kvällen och natten.

I kväll är det 4 husbilar här och ett tält.

Vädret blir det ingen förändring på i morgon.