Fy för alla dessa flugor

2018-07-19

Så var det en solig morgon igen. Vinden kändes lite sval mot huden i alla fall i skuggan, omkring 20 plus. I solen var det hett, minst 28 plus kanske mer.

Så var det dags att lämna Rydal och det gjorde vi vid tvåtiden. Eftersom det kändes som att vi hade hundratals flugor i lägenheten så skulle detta åtgärdas. Hasse hade hittat en sprayburk med Radar i ett skåp och det sprayade jag lägenheten med innan jag stängde dörren och låste. Det låg ett moln av Radar där inne. Zacko hade jag satt utanför dörren för att han inte skulle andas in det. Hoppas att när vi kommer tillbaka att jag kan dammsuga upp en massa döda flugor.

Så körde vi till Skene och parkerade. Hasse gick till rehab och jag och Zacko gick en promenad i värmen. När vi kom tillbaka så öppnade jag allt som gick att öppna så att det kunde bli lite korsdrag. Sedan så var det dags för lite flugjakt innan jag satte mig och läste.

Hasse var tillbaka vid halvfem och då körde vi till Gislaved. På väg 27 var det rätt så mycket trafik ett tag för att sedan minska till nästan ingenting. När vi kom fram så körde vi först till Lidl för lite inköp. Behövde mer Saskia kolsyrat vatten vilket jag dricker mycket av. När det var klart hade klockan hunnit bli halvsju och vi började bli hungriga. Körde då till Burgerking och köpte varsin hamburgare. Fortsatte sedan till ställplatsen och parkerade på vanliga platsen. Där åt vi våra burgare och dom smakade ok. Men nu vill jag inte äta hamburgare på ett tag.

Det är skönt att stå här i skuggan och med allt öppet så fläktar det så skönt inne i husbilen.

Det var bara två husbilar när vi kom hit men under kvällen så kom det flera och parkerade.

Troligen så blir vi kvar här några dagar.