Seg dator

2018-07-18

Helmulen morgon med 21 plus och inte ett löv rörde sig för det var helt vindstilla. Det kändes lite tryckande i luften och trots det inte var sol så var det väldigt svettigt att promenera i dag.

Min dator har under en tid blivit allt långsammare. Det blir en massa väntan på att program ska svara och det är så trist att sitta och vänta. Internet är också väldigt långsamt. Men jag har ju i och för sig en androidplatta och en telefon där internet är mycket snabbt. Datorn använder jag ju mest till bild och ordbehandling och även det är segt.

Alltså så tillbringade jag en del timmar med att försöka snabba upp min gamla dator (från 2011). Efter många långsamma omstarter och mycket annat så blev datorn faktiskt lite snabbare. Gjorde så mycket olika saker att jag tyvärr har dåligt koll på vad jag egentligen sysslade med.

Vi följer alla nyhetssändningar både på radio och tv för att följa utvecklingen på alla bränder som härjar runt omkring i Sverige. Det är så fruktansvärt det som händer, det är lite svårt att fatta när man sitter tryggt och lugnt långt därifrån. Men det är helt fantastiskt att höra om alla som ställer upp på olika sätt för dom hårt arbetande brandmännen och övriga som kämpar mot bränderna. Så bra att det nu kommer hjälp med brandflyg ifrån Italien och Frankrike. Norge har ju också ställt upp med helikoptrar som kan vattenbomba. Tydligen är det något som fattas i Sverige har jag förstått när jag har lyssnat på nyheterna i dag.

I kväll så provade vi Enebackens pyttipanna köpt på Lidl. Den var inte någon höjdare precis. Torr och smaklös, kommer inte att köpa den fler gånger. Men rödbetorna och dom stekta äggen smakade bra.

I morgon så är det dags för rehab i Skene igen och troligen fortsätter vi sedan till Gislaved.

2 reaktioner till “Seg dator”

  1. Min dator som jag ju använder väldigt flitigt var helt slut häromdagen. Den orkade lika lite som jag. I värmen. Så jag stängde av den, lämnade den för sig själv i nån timme och sen var den pigg igen.

    1. Vilken tur du har. Min är avstängd rätt mycket men inte har det hjälp. Men nu är det lite piggare.

Kommentarer inaktiverade.