Något svalare i morse

2018-07-14

I morse var det något lite svalare, bara 17 plus, soligt med lite moln. Det var väldigt behagligt att promenera denna morgon.

När asfalten tog slut så fortsatte jag en bit på denna gångstig.

Kom då fram till baksidan av köpcentret.

Där utanför går vägen som går förbi Gislaved.

Satt sedan ute i skuggan och fikade. Blev sittande där och läste och jag tror jag slumrade till en liten stund. Sedan så blev det en runda med Zacko (en av flera). I dag så har Zacko legat ute hela dagen och det gillar han verkligen.

På eftermiddagen så åt vi melon som jag hade kramt limesaft över. Så gott.

I kväll så skulle jag göra kantarellsås till köttet, fläskytterfilé. Brukar använda grädde till såsen och det skulle jag göra även i kväll. Tog fram grädden och började med att skaka den. Gick inte. Öppnade förpackningen som var ungefär halvfull. Där såg jag att grädden fanns i en stor klump och var helt oanvändbar och luktade väldigt illa. Fick göra såsen med mjölk istället och en klick extra smör. Blev gott det också.

Kvällen kändes sedan sval, 22 plus,  och jag fick faktiskt ta på en tröja när jag gick ut.

Ska bli soligt och varmt i morgon också enligt väderprognosen.