Lite regn i dag

2018-07-13

Morgonen började med lite moln på himlen och det var också en del sol. Det var 22 plus ute och lika varmt inne.

Morgon på ställplatsen. Några timmar senare fanns det bara en husbil kvar.

I dag så blev det en annan väg och jag kom till en annan del av Gislaved. Men även här var det nära till centrum.

När jag kom tillbaka till ställplatsen så gick jag och pratade med ett par husbilsbekanta som stod här. Dom har också en hund som Zacko hälsade på en kort stund sedan ville hunden hellre hälsa på mig vilket jag tyckte var trevligt. Vi pratade en stund och tiden gick fort som den gör när man har trevligt. Vi träffades i vintras när vi var söderut och det var roligt att träffas igen. Ses igen hoppas jag.

Sedan så började det komma hit en del stackmoln som utvecklade sig till regnmoln. Hördes lite åska på avstånd och sedan så kom det några korta skurar. Det blev knappt vått på marken. Fortsatte sedan vara mulet hela eftermiddagen och det blev lite svalare. Men det var 22 plus ändå men det kändes lite kvalmigt ett tag.

Den här lilla husbilen kom hit på eftermiddagen och parkerade. Den har några år på nacken och är från -83 och är alltså skattebefriad. Tycker den är charmig.

Vi gjorde som vanligt ingenting mer än läste och kollade på nätet och jag gick ut med Zacko några gånger.

På kvällen så var det bara små vita moln igen och mestadels sol igen.

Enligt väderprognosen så ska det bli en del sol och lite moln i morgon och varmt.

2 reaktioner till “Lite regn i dag”

  1. Jag kan verkligen förstå att ni behöver gå igenom allt som ni har varit med om på er fantastiska resa. Så otroligt mycket ni har hunnit med. Det har varit mycket roligt och givande att läsa din blogg. Känns nästan som vi har varit med lite. Önskar er en trevlig fortsättning på Island och att hemresan går bra.

  2. I dag har vi varit stilla i Höfn på campingen. Vi tog en promenad på förmiddagen innan regnet kom. Sen har vi varit i Ellen och reflekterat över allt vi sett. Lite tankar för vad som vi ska se på innan det blir färja hem igen. Ha de så gott och hälsa Hasse!

Kommentarer inaktiverade.