Död åt flugorna

2018-07-12

Ytterligare en varm och solig dag med blå molnfri himmel, 19 – 25 plus och bara en knappt förnimbar svag vind. Blev den vanliga promenaden med Zacko där det finns lite skugga. Här är ju alltid lugnt men nu känns det semesterlungt.

Någon timme senare så kom det hit lite trevliga stackmoln och det kändes som vanligt skönt.

”I denna underhållande, skrämmande och framför allt avslöjande roman tar Britt-Marie Mattsson läsarna med på en till synes osannolik resa in i maktens innersta rum.

Men är den så osannolik” 

Så står det på bibblans sida om boken ”Projektet” som jag har läst. Kan bara hålla med, läste den med stort nöje. Sedan började jag på fjärde boken om Amos Decker och den heter ”Morden i Baronville” och är skriven av David Baldacci. Här är det högt tempo från början.

Strax efter 2 så var vi på väg till Skene. Dags för rehab för Hasse i dag. När husbilen var parkerad så tog jag och Zacko en promenad runt ett kvarter och Hasse gick bort till rehab.

I husbilen tillbringade jag en hel del tid med att döda flugor. Verkar som om dom aldrig tar slut. Men efter en lång mördarjakt så fanns det inte så många kvar. Det var bara några enstaka som dök upp och var dom kom ifrån fattade jag inte. Men även dom mötte sin baneman.

När Hasse kom tillbaka så körde vi till Gislaved igen. Blev först till ICA för vi behövde mjölk. Köpte även två paket Gevalia för det var extrapris, 2 paket kostade 49:-. Gäller att passa på.

Körde sedan till ställplatsen och parkerade på den ”vanliga” platsen. Det fanns 8 husbilar här när vi kom och det kom ytterliggare någon senare på kvällen.

Det är så skönt att ha skuggplats när det är så varmt. Det hade börjat blåsa lite och det kändes så svalt och behagligt att sitta i korsdrag i husbilen.

Jag lyckades nog ta livet av i stort sett alla flugor för i kväll så är det flugfritt här och det känns så bra.

Eftersom värmen kommer att fortsätta så blir vi nog kvar här där vi står så bra i skuggan.