En kort skur

2018-07-07

Lätt mulen morgon, 19 plus och nästan helt vindstilla och lite sol ibland. Rätt så skönt att slippa den stekheta solen någon dag och det är ju varmt ändå. Dessutom så är det skönare att promenera när det är lite svalare.

Väntade på att det skulle komma lite regn vilket det skulle göra enligt väderprognosen. Tog därför inte ut några stolar. Men regnet lät vänta på sig och det kom inte förrän vid tretiden. Bara en kort skur och det torkade snabb upp.

På eftermiddagen så åt vi en honungsmelon som jag delade i bitar och kramade lime över. Det blir så himla gott med den söta melonen och den syrliga limen.

Sedan så var det dags för dagens höjdpunkt som många väntade på. Det var alltså fotboll, Sverige – England. Tyvärr så förlorade Sverige med 2 mål och det var så tråkigt. Men det var roligt så länge det varade och det är en fantastisk prestation att komma så lång som till kvartsfinal i ett VM.

I kväll så lyxade vi till det med rostbiff och potatissallad och det smakade jättegott.

Vet inte om vi blir kvar i morgon eller om vi kör någon annanstans.