Batterislut

2018-06-28

Vi har på morgonen skugga från träden på husbilen så vi hade ”bara” 21 grader både inne och ute. Men när vi gick ut och kom i solen så var det hett. Skönt att det fläktade i alla fall. Zacko och jag kortade ner vår promenad i dag, vi tyckte båda att det var alldeles för varmt.

Sen så blev det katastrof för Hasse. Batteriet på hans elcykel var helt dött och urladdat. Det var fulladdat för några dagar sedan. Det har räckt några år och blivit flitigt använt så det väl inte helt oväntat. Skulle sen försöka beställa nytt batteri. Företaget där cykeln är köpt har kursat och det var svår att hitta rätt batteri. Gav upp och beställde en ny elcykel i stället. Hittade https://kringla.com/se/ där dom hade vad jag sökte. Beställde en svart elcykel och på bild såg den bra ut tyckte både Hasse och jag.

Här var dom snabba och på eftermiddagen så kom ett leveransbesked. Den är redan på väg och anländer till Rydal i morgon. Det innebär att vi kör dit för att motta leveransen. Så bra att det gick så fort så Hasse kan cykla igen.

Satt ute i skuggan i dag, enda stället som det går att vara på. Läste klart ”1793” en hemskt blodig och ofta hemsk historia. När jag läste andra delen så var jag när att spy så obehagligt var det ibland. Men den var ändå bra och livet var inte lätt på den tiden. Sen började jag på en helt annan typ av roman. Den heter ”Livet kan börja” och är skriven av Sheila O’Flanagan.

På eftermiddagen så började det blåsa lite mer och det var skönt. På kvällen får vi sedan skugga av träden igen och det är blir behagligare temperatur.

Ja, så blir det så att vi kör till Rydal igen, sen får vi se vad det blir.

2 reaktioner till “Batterislut”

  1. Hoppas nya cykeln blir bra! Vi var i Seglora i går, passade på att prova campingen när vi skulle till Forsbergs idag. Jättefin! Fast det var lite för varmt att vara mitt i skogen utan badplats just igår 🙂 Har nu hamnat i Varberg igen.

    1. Många står där innan dom ska besöka Forsbergs. Liten mysig camping med trevligt bemötande. Ha det så härligt i Varberg.

Kommentarer inaktiverade.