Skönt med lite skugga och vind

2018-05-31

Fortsatt soligt och varmt och något annat var ju inte att vänta heller. Det var 19 – 25 plus och det blåste lite vilket var skönt.

Här kan man ta sig fram med dressin på sommaren.

Jag fortsatte och kom fram till den fina gång/cykelbanan som finns här. Nedlagt järnvägsspår är det visst. Skönt att gå i skuggan. Letade efter smultronplantor i dikeskanten men hittade inga. Ser ut som det var klippt där.

Står på bron över vägen och tittar ut över det vackra öppna landskapet. Trafiken är gles för tillfället.

I dag så var det möjligt att sitta i solen och njuta för vinden var svalkande. Men jag fick ändå emellanåt flytta till skuggan för att inte bli överhettad. Mycket härligt väder i dag.

Dom husbilar som stod här när vi kom i går körde iväg i dag. Kom bara två nya hit och parkerade. Ingen trängsel här precis.

Under eftermiddagen så läste jag klart ”Jag hör sirenerna på gatan”. Handlingen utspelar sig på Nordirland och mest i Belfast under inbördeskriget 1982. Många upplopp, bränder, bomber, religionsmotsättningar samt en bra och spännande kriminalhistoria. Huvudpersonen Sean Duffy gör jobbet på sitt sätt. Nu blir det något helt annat, en bok av Frida Skybäck som har legat i utlåningstoppen ett tag nu på  http://kulturivast.elib.se/. Efter 40 sidor så vill jag inte sluta läsa för jag tycker att den är så bra. Hoppas att fortsättningen är lika bra.

Nu finns det även möjligt för att tömma fasta tankar här, både gråvatten och för dom som har latrin/gråvatten i samma tank. Verkligen bra service här.

Trevligt att se att www.husbilsklubben.se  har skänkt detta.

Det är vackert här med alla olika trädslag och buskar.

I morgon så fortsätter vi norrut till husbilsträffen i Lesjöfors. Ska bli roligt att träffa ett gäng med trevliga klubbkamrater.

Idag så är det sista dagen i maj månad och den har varit väldigt varm och solig. Väderprognosen för den närmsta tiden är att det blir fortsatt mycket sol och varmt.