Tillbaka till Rydal

2018-05-20

Lite dimmigt på morgonen vid åttatiden när vi gick ut och 11 plus.

En liten stund senare så hade solen skingrat dimman och himlen blev klarblå och det blev mycket varmare med en gång sådär 20 – 25 plus.

Här blommar  gullregn och det är så vackert men så giftigt.

Hemma igen så var jag jättevarm och det var skönt att husbilen stod i skugga av träden och det var lite svalt där. Efter en stund så kändes för svalt och vi flyttade husbilen ut i solen.

När vi hade fikat så lämnade vi ställplatsen och körde till ICA för att handla. Det var några dagar sedan och det kändes lite för tomt på hyllorna i kylskåpet. Nu var det verkligen varmt och det var skönt att komma in i svalkan i affären Det var inte så mycket folk där och det gick rätt så fort att plocka ihop vad jag behövde. Nu var kylen fylld igen och jag var nöjd.

Nästa stopp blev vid Kroksjön för latrintömning. Tom tunna och jag är nöjd.  På fiskecampingen var det endast ett fåtal ekipage. För varmt för att fiska kanske?

Dags för att fylla diesel i dag och det gjorde vi på Q Star utanför Länghem. Literpriset i dag var 15.61. Nu är det dyrt.

Fortsatte sedan och körde till Rydal där vi parkerade på den vanliga platsen. Bar in lite grejor till lägenheten och där var det svalt som väntat. Tog sedan ut lite till husbilen som ska med nästa gång.

I kväll så ska jag titta på ishockey mellan Sverige och Schweiz även om jag inte är så sportintresserad. Det är ju inte varje år som Sverige spelar VM final. Hoppas verkligen att dom nu tar guld.

I morgon är det dags för tvättstugan och då är det stortvätt som väntar. Blir trött bara jag tänker på det!