Hål i häcken

2018-05-17

Det blev lite svalare i dag, bara några grader. På morgonen så var det 15 plus, soligt och ingen vind.

Villan som ligger här fick oväntat besök i dag. Det var långt ifrån första gången fick jag reda på av mannen som väldigt ilsken kom utrusande.(Märkena på bilen är för att jag har tagit bort reklamen). Det är så att bilen hade ställt sig utan Shell och föraren gick in dit för att handla något. Eftersom tydligen inte handbromsen var åtdragen började bilen rulla i den svaga lutningen som är där. Över vägen och gräsmatten tills det blev stopp i häcken. Tror inte dom bjöd på Gevalia!!

Zacko och jag fortsatte på vår morgonpromenad. Det blev en liten tur på stan.

  

  

Några bilder från centrum.

Fortsatte till parken vid kyrkan och här börjar det bli utblommat men fint ändå.

Det är en fin park här.

När vi kom tillbaka efter ca en timme så var det bara hålet i häcken kvar. Inte så bara egentligen.

I dag så klipptes gräsmattorna här. Vi var glada för att det inte blev klippt framför husbilen. Zacko gillar att rulla sig i nyklippt gräs och det fastnar så bra i hans päls och är så svårt att få bort. Men på en promenad sedan så bara slängde han sig ner och rullade sig (gick så fort så jag hann inte med) och han såg ut som en liten hötapp. Fick bort det mesta och senare vid borstning så var han så fin igen.

På eftermiddagen så blev det lite molnigt och blåsigt men fortfarande varmt och skönt, 20- 22 plus Det var skönt att sitta ute så det gjorde vi.

Inne i husbilen så får jag torka bort frömjöl och sån där som flyger runt i luften vid denna årstid några gånger om dagen. Ligger liksom ett gult lager av det lite överallt.

Enligt väderprognosen så skulle det komma lite regn på eftermiddagen men det kom inte en droppe. Kanske kommer det att regna lite i natt.