Varmt i dag igen

2018-05-16

Värmen fortsatte i dag också. Solen lyste från en klarblå molnfri himmel och det var vindstilla.

Fanns lite skugga från träden på min promenadväg denna morgon men jag skulle vilja ha mer. Det var väldigt varmt att promenera där, minst 25 –  30 plus.

Förgätmigej blommar i rabatterna. Dom är fina tycker jag.

Det är skönt att ha skugga utanför husbilen på bodelssidan. Det har vi ända fram till mot 4 tiden. Härligt att kunna vara ute och nu är det bäst i skuggan.

Zacko ligger gärna ute i gräset bland maskrosorna och njuter och sover.

Sen var det lite svaga vindar och det drog in lite moln som ibland skymde solen. Det kom till och med en mycket kort regnskur på eftermiddagen och det hördes åska på håll. Kändes skönt med det kalla regnet mot huden när jag gick ut.

Läste klart ”Alltid i din skugga” som jag tyckte var rätt så bra. Förutom att jag inte gillade slutet. Men det finns en till bok om Julia och Alex som är huvudpersonerna så den kommer jag att läsa vid tillfälle. Vill ju få reda på hur det gick. Jag började sedan läsa ”….får leken tåla” av M.J. Arlidge. En hemskt grym början  som fortsatte med högt tempo.

I kväll är vi inte ensamma här. Under eftermiddagen så kom det en husbil och på kvällen en till som parkerade en bit ifrån oss. Här behöver man inte trängas.

Ska tydligen bli några grader svalare i morgon och det ska bli skönt. Denna hetta blir man så trött av, orkar inte göra någonting om man nu möjligen skulle vilja det.

4 reaktioner till “Varmt i dag igen”

  1. Med tanke på den eländigt långa snörika o kalla vintern så njuter
    vi som bäst av denna värme vi som måste hållit oss hemma här!

    Ha det gott hälsar en Hbk:are…….

    1. Det förstår jag så väl. Men vi njuter också av värmen men i skuggan. Ha det så gott och njut så länge det varar.

  2. Värmen tar ut sin rätt. Vi har bara tagit det lugnt tänkte jag skriva, men kommer ihåg att vi städade på förmiddagen och blev rätt svettiga då. Något jag gärna förtränger -menar då städningen.

    1. Ibland så gör man mer än vad man tror. Man liksom bara gör det under tiden liksom.

Kommentarer inaktiverade.