Andra dagen

2018-05-11

Mulet och lite skurar var det på morgonen. Det var rätt så varmt, 17 plus, och nästan helt vindstilla. Zacko och jag blev lite våta. Vi träffade på några goa vovvar som Zacko hälsade på. Jag pratade med vidhängande matte och husse och det var trevligt.

Förutom dom som var ute med sina hundar så var det otroligt lugn mellan husbilarna.

På andra sidan vattnet ligger finns den fina ställplatsen i gästhamnen.

Här är det fint att promenera med Zacko och vi träffade några vovvar som Zacko fick hälsa på. Och jag och hundarnas människor passade på att prata lite. Alltid kul med lite hundprat och det blev även lite husbilssnack.

Klubbens ”strandflagga är så klart uppsatt.

Här fladdra klubbens fina flagga.

Blev uppehållsväder sedan tills på eftermiddagen då det kom en liten kort skur. I dag så var det gratis buss till Husbilslandet där dom bjöd på korv med bröd. Det var långa köer till bussarna för i dag så var det många som ville åka dit. Hasse kom med en buss. Och sedan så kom han med i sista platsen på bussen tillbaka.

Zacko fick tjejbesök på eftermiddagen. Det var pigga lilla Mimmi som var här med sin husse. Hon var inte ett dugg intresserad av Zacko bara av hans mat. Hon dök ner i hans matskål och slök alltihop i en rasande fart. Vi pratade en stund med hennes husse och det var som vanligt trevligt.

Eftersom det inte var så soligt i dag så var det inte så mycket mingel mellan husbilarna i dag.

Men här utanför vår husbil så var det en HBK orkester som gladde oss med sin härliga musik en stund. Det var verkligen roligt.

Här sitter vår granne Jan E och hanterar sitt instrument med bravur.

Här är det två andra killar, Lennart och Janne, som spelar och det låter så bra.  Det kom hit rätt så mycket folk och lyssnade.

På kvällen var det samling klockan sju för lite info och annat.

Åke och Leif hälsade oss välkomna och utbringade en gemensam skål för HBK.

Trevlig underhållning av klubbens medlemmar.

Sedan så var maten framdukad på två bord där man kunde ta mat från båda sidor. Det var tjälknöl med en fantastiskt god potatisgratäng rödvinssås samt sallad. Det smakade väldigt gott.

Vi hade väldigt trevliga bordsgrannar och hade mycket trevligt. Efter vi hade ätit så började musiken och då valde vi att gå hem vilket flera också valde att göra. Zacko blev så glad när vi kom, han hade gråtit väldigt mycket fick vi reda på sedan.

Kvällen var rätt så ljummen och det minglades mellan husbilarna. Någon tog fram sin gitarr och så blev det lite allsång.

Jag lyssnade en stund och sen gick jag och Zacko hem. Så var det slut på en trevlig dag.