Ny uttagsautomat

2018-04-05

Sol och mer sol, inga moln, 14 – 24 plusgrader och en svag svalkande vind. Kan inte bli så mycket bättre tycker jag.

Här har det poppat upp en ny uttagsautomat. Ligger bredvid apoteket och utanför fastighetsförmedlingen.

Det blir säkert en härlig dag på stranden för dom som gillar strandliv. Jag gör det inte.

Nu har dom öppnat här. Det ligger utanför det område där dom spelar typ ”bowling”.

Hasse cyklade iväg till Camping Mediterraneo Calpe för att hälsa på några husbilsvänner som hade checkat in där i går. Tyvärr så var dom inte hemma men vi hoppas att vi träffar dom en annan dag.

I dag så satt jag ute i solen några timmar för det var verkligen härlig väder i dag. Lite sval svalkande vind var det. Men jag fick gå in i husbilen ibland för att bli lite avsvalkad.

”Ondska utan ånger” var en trevlig och underhållande bok. Några obehagliga mord på olika ställen i världen. En nyfiken journalist som lägger sig i en massa olika saker och som råkar illa ut. Inte så mycket polisarbete med utredningar men fullt tillräckligt. En bra mix. Fina miljöskildringar ifrån Vaxholm och andra öar i skärgården där. Trevligt persongalleri och jag hoppas att få ”träffa” dom igen. Sen flyttade jag till Gotland där Märta Holmerin har förlagt handlingen i boken ”Aldrig vid din sida”. En bra inledning som hade en del humor.

Har varit en härlig dag förutom att mitt öga fortfarande kliar och rinner. Men det är säkert bra i morgon eller i alla fall bättre!!

2 reaktioner till “Ny uttagsautomat”

  1. Du är storkonsument av böcker. Jag läser inte på långa vägar så mycket, men får en del tips av dig. Ha dé gott!

Kommentarer inaktiverade.