Knivskarpt

2018-04-04

Nu är det stabilt väder med massor av sol, lite moln ibland samt mer eller mindre blåsigt. På morgonen var det 12 plus och många fler plus i solen. Inte ett palmblad rörde sig i den obefintliga vinden denna morgon. Strandpromenaden låg nästan helt öde och vågorna var små och plaskade sakta upp på stranden. En helt underbar morgon.

Dagen blev mycket varm och det var 26 plus utanför husbilen i solen. Det var bara en svag nästan försumbar vind och jag tyckte det var för varmt att sitta ute. Valde att sitta inne i husbilen med allt öppet. Det var så svalt och skönt. Känns som att jag inte längre tål att sitta ute i solen. Gillar hellre skugga och svalka.

På eftermiddagen så kom det några moln och det blev lite blåsigt och vad det kändes skönt.

Det hände en liten olycka här i dag. Det var så att när jag skulle dela en fralla i två delar, över och under, så missade jag med kniven. Jag har ju gjort detta så otroligt många gånger utan problem men idag så missade jag och det var inte bra. Jag lyckades att skära en flik av tummen, var en liten bit men vad det blödde. Som det ofta gör när man gör sig illa i fingertopparna. Så klart har vi plåster med oss. Satte dit ett sådant för att slippa skvätta blod runt om kring mig.

Men eftersom det sitter på en tumme som används så lossnade plåstret och det började blöda igen. På med nytt plåster. Men nu lite senare på kvällen så sitter det ett plåster på plats och nu så kommer inte fliken att dras upp igen. Tror jag.

Har i dag börjat få en irritation i mitt vänstra öga. Det rinner hela tiden och det är rätt så besvärande. Hoppas att det är ett snabbt övergående besvär.