Blåsig dag

2018-03-20

Växlande molnighet och en del sol och 15 plus var det denna morgon. Nattens hårda blåst hade minskat något men det var fortfarande friska, svala vindar.

Jag hade sovit rätt så bra i natt, med nästan ingen hosta, så det var med rätt så pigga steg som jag gav mig iväg med Zacko.

Palmbladen står rakt ut mot havet i blåsten. På vissa ställen där det var lä var det riktigt varmt.

Här är det en nerfart till stranden som är handikappanpassad. Dom flesta är faktiskt det.

Det här trädet börjar med att blomma innan bladen kommer.

Hemma igen så började tröttheten komma tillbaka. Hostan var nästan borta och nu började jag bli snuvig i stället. Ur askan i elden. Nu kändes det som att förkylningen tog nya tag och nu i dom övre luftvägarna.

Satt bara och vilade och läste på eftermiddagen och gick någon tur med Zacko i blåsten.

Det kom hit en svensk husbil på eftermiddagen som parkerade nära utgången. Stannade till och pratade en stund när jag var på väg ut med Zacko på kvällen. Vi hade träffats i Peniche och det var roligt att träffa dom igen. Dom har också en hund med sig som kom fram och hälsade på Zacko och när det var avklarat gick han hem igen och Zacko började nosa på något annat.

Vi satt sedan och lyssnade på radion som vanligt och efter all ishockey så trodde vi att vi skulle lyssna på Karlavagnen men det utgick. Blev så många förlängningar. Blev faktiskt rätt så besviken.

Ikväll blåser det inte så mycket och det är rätt så kallt ute. Hoppas på en varm och solig dag utan blåst i morgon.