Lite marknad i dag

2018-03-10

Lite småblåsig morgon men solen fanns där mellan dom vita molnen och värmde lite skönt. Jag gick upp rätt så tidigt i dag för jag vaknade med nästäppa och hosta. Bättre att komma upp och ut då tycker jag. Gick iväg till marknaden som är på lördagar vid Lidl.

Det fanns en del husbilar parkerade längs med trottoaren på gatan mellan Lidl och ”Tyske bagaren”.

Jag var helt klart lite för tidig, klockan var bara en kvart i nio, och dom flesta stånd höll på att sätta upp och packa upp.

Inte så mycket aktiviteter här än.

Jag skulle köpa strumpor och det fanns bara ett stånd som hade packat upp. Hittade en trepack med svarta sockar som kostade 2 € så jag köpte dom. Tog på dom när jag kom hem och dom passade jättebra och var sköna. Får bli en tur nästa vecka för att köpa flera. Storlek 35 – 40 och dom passade perfekt.

Sedan så blev det ytterliggare en härligt varm dag med svalkande vind. Det var mellan 23 – 28 plus. I dag så satt jag inte ute i solen för jag liksom kände att det blev lite för varmt. Mådde lite taskigt i dag, kändes som att det möjligen var en liten förkylning på gång. Satte mig inne i stället i ett svalt korsdrag. Var kanske inte så bra men det var skönt. Ville helst bara sova och det gjorde jag ett bra tag. Kände mig sedan lite piggare och det var skönt.

I kväll så lyssnade vi på ”Mello” med så där ett halvt öra. Var väl inte så där många låtar som vi gillade. Rätt så trevligt ändå. En del bra pausmusik som jag tyckte om.

Men vi åt en god middag i kväll med helstekt fläskfilé med rödvinssås. Skulle vara pressad potatis till men vår potatispress blir så fruktansvärt kladdig så det blev potatismos i ställe. Det smakade verkligen jättegott.

Och vinnare i ”Mello”  blev Benjamin Ingrosso vilket var väntat. Önskar honom lycka till i Portugal.