En liten julblomma

2017-12-05

Bra ordning på vädret nu, sol och varmt i dag igen. Natten och morgonen var lite sval bara 4 – 9 plus. Skulle bli lite molnigt på dagen men här lyste molnen med sin frånvaro.

När vi står stilla länge som vi gör nu så blir det ofta samma promenad varje morgon. Jag har en bra runda här som tar ungefär en timme. Bara att låta benen gå utan att fundera på det. Kan fundera på annat i stället. Zacko gillar denna runda också.

I dag så var det dags för Zacko att ta en tablett mot ohyra och fästingar. Den heter Bravecto och köps receptfritt på apoteket och kostar 24.90 € för en tablett. Den varar i tre månader och fungerar mycket bra. Dessutom så försvinner inte verkan när han badas.

Jag höll fram tabletten, som är rätt så stor, i handen och Zacko tog den och la ner den på golvet. Sedan så tuggade han i sig den och sedan så gick han och åt av sitt torrfoder och drack vatten. Så var det avklarat utan problem.

Vi har haft en husvagn som granne i en vecka och i dag så körde den iväg. Nu fick jag lite mer utsikt över planen och några husbilar. Blev liksom lite ”luftigare”.

En liten julblomma köpte Hasse i dag. Så var det julpyntat och klart. Vi fick inte med oss våra fina tomtar och lilla adventsljusstaken, ligger kvar i Rydal.

Så klart satt vi ute i solen i dag också. Gäller att passa på för man vet ju inte hur länge detta underbara väder fortsätter.

Nu tycker nog en del att detta är väl inte en trivsam plats. Inget gräs, ingen havsutsikt utan bara betong och murar runtomkring.

Men en fördel är ju att man inte drar in en massa sand och grus i husbilen för det är ”rent” utanför. Javisst är det inhägnat men utanför så är det ju väldigt trevligt.

Men hur som helst så trivs vi bra här. Vi gillar närheten till Lidl och Continente och till stan.

I morgon så ska det bli molnigt igen. Får väl se hur det blir med det?

En kommentar till “En liten julblomma”

Kommentarer inaktiverade.