Helt vindstilla

2017-11-18

När det är kalla nätter så brukar dagarna vara varma och soliga. Så har det varit här i ett par dagar. Njuter i fulla drag. Dessutom så hade det varit helt vindstilla. Vilka härliga novemberdagar.

Så här såg det ut på ställplatsen i morse. Det kom några husbilar och en husvagn hit i gårkväll.

I dag så blev det en lång promenad på strandpromenaden, gick tills den tog slut.

Ligger några båtar en bit ut.

Jag tycker att dom har lite lustiga hus här ibland.

Den här baren ligger inte så långt härifrån, kanske hundra meter eller så, och dit gillar Hasse att gå på kvällen för att dricka en espresso och en konjak.

Jag promenerade en del under dagen i det härliga vädret. Satt även ute en stund på bänkarna och läste. Dom är tyvärr inte så bekväma att sitta på någon längre stund.

Så här ser det ut där husbilarna står när man ser det från andra sidan.

På promenadslingan så finns denna lilla ”fågelholk”. Det är ett litet minibibliotek där det är tänk att man kan låna en bok eller ta en bok och lämna en annan. Det tycker jag är en så himla bra idé. Nu fanns det endast äldre spanska böcker men jag hoppas att invånarna här ser till att det blir omsättning på böckerna. Det där med att lämna en bok någonstans och den plockas upp och man lämnar en annan är bara en så bra grej.

I dag på eftermiddagen så fick vi en ny granne. Husbilen backade in mellan oss och närmsta grannen. Där var en lucka på lite mer än 4 meter alltså var det en husbilsplats där. Nu har vi ca 1,5 meter grannen. Man får ta seden dit man kommer och det har vi inga problem med.

Strax efter sex så gick solen ner bakom bergen och det blev väldigt fort kallare. Skönt att det var varmt i husbilen i alla fall.

Eftersom inte alla flugor fattade att dom skulle sätta sig på klisterremsan så fick jag börja en mördarjakt på dom. Den utföll till stor belåtenhet för mig och nu finns det bara döda flugor kvar i husbilen. Bara så djävla skönt.

I morgon så tänker vi fortsätter några mil söderut.

En kommentar till “Helt vindstilla”

Kommentarer inaktiverade.