Kom fram till en favoritplats

2017-11-16

 Väldigt kylig morgon, det var bara 5 plus när vi gick upp. Nu gick vi i och för sig upp lite tidigare än solen i dag, redan strax efter 8. Solen gick upp lite senare med det var ju faktiskt redan lite ljust. Himlen var klarblå och det var inget vatten här utanför och det brukar det inte vara på morgonen. Efterhand som solen steg på himlen så blev det varmare.

Vid 10 tiden så tyckte vi att det var dags för att lämna detta trevliga ställe. Efter en stund så kom vi fram till motorvägen och vi väljer som vanligt att köra motorvägar. Nu blev det många viadukter att köra över eftersom vägen går uppe i bergen.

Vid elva började vi titta efter en plats att stanna på men det. Efter en stund så körde vi in på en mack och parkerade på deras nästan tomma parkering. Nu smakade det bra med kaffe och macka. Här var det bara 12 plus ute trots att det var soligt. Vi var ju rätt så högt uppe.

Fortsatte när jag var klar. Det blev sedan en kortare sträcka med betalväg. Så småningom lämnade vi motorvägen och då hade vi bara 2,3 mil till dagens mål. När man kommer till Boiro så är det lite krångligt att ta sig ner till ställplatsen som ligger vid havet.

Platsen har utökats och nu får man även parkera på gräsytorna bakom parkeringsplatsen. Vi ställde oss långt bak för att utnyttja solen. Men nu så bråkade solcellen med oss och den ställde sig på fel håll. Får försöka fixa det i morgon.

Så här ser det ut utanför dörren.

Framför oss på andra sidan gatan så brer stranden och havet ut sig.

Området bakom oss har blivit upprustat med promenadvägar runt sjön, bänkar och en brygga ut över vattnet. Lekplatsen som fanns här sedan tidigare har blivit större och med fler grejor för barnen. Finns även utegym för dom som vill träna. På eftermiddagen/kvällen så var det en hel del som promenerade här och några med barn som busade runt på lekplatsen.

Här finns enkel tömning för latrin, brunnslock märkt med WC samt vatten påfyllning det också med ett lock att lyfta. Det kostar 3 € att stå här när det är lågsäsong, annars 6 €.

Vi stannar här i morgon har vi tänkt.