Att sitta ute har vi längtat efter

2017-11-15

Solen går ju inte upp förrän halv nio så det blev lite sovmorgon i dag igen. Vill ju helst att det ska var ljust när vi går ut. Det var lite kallt endast 7 plus vid nio i dag men eftersom solen lyste så blev det rätt så snabbt varmare och det blåste inte.

I det blå tältet finns det en servering/bar som är rätt så välbesökt ifrån morgon till kväll.

Sen kommer man till torget där kyrktornet sticker upp bakom taken.

Så hör ser torget ut.

Det finns en lång väg med svartvita fotografier som visar hur det var här för många år sedan. Väldigt intressant att titta på.

Nu när det är lågvatten så ligger båtarna långt nere.

Och den ligger för beskådning på land.

Nu har dom huggit av alla grenar med vissnade löv och det ser så kalt och vintrigt ut.

Här slingrar sig grenarna runt varandra. Helt otroligt!!

När jag kom hit så tyckte jag det var dags för oss att vända hemåt.

Stranden från detta håll inemot stan.

I dag så börjad det inte blåsa mitt på dagen. Hasse tog ut våra stolar och vi satte oss utanför husbilen och njöt i solen och värmen. Vad vi har längtat efter detta. Det var så skönt. Det tyckte Zacko med och han la sig gräset i solen och njöt. Sen gick han under husbilen för att svalka av sig lite för att sen gå ut i solen igen.

Vid halvsex så sjönk solen ner bakom träden och det blev rätt så fort en del svalare. Dags att flytta in. Vilken härlig dag vi har haft i dag.

I morgon så har vi tänkt fortsätta till ett annat favoritställe som ligger en hel del mil bort.

6 reaktioner till “Att sitta ute har vi längtat efter”

 1. Hej, nu har jag hittat in på denna sidan, sedan förra veckan. Jag hoppas också att vi ses nån gång nånstans. Fina bilder som vanligt, och berättelser om ert hbliv. ha de.
  Hälsningar Ulla

 2. Hej på Er!
  Va härligt ni har det! Vi blir hemma den här vintern pga hälsoproblem. Längtar ner till värmen!!!! Men så värdefullt och roligt att få följa med er istället.
  Ha de bara så underbart!
  Hälsningar
  Inger, Bosse & Zac

  1. Så tråkigt för er med hälsoproblem men hoppas att det löser sig för er. Så roligt att ni följer oss på vår resa. Ha det så bra och vi ses nästa gång. Zacko hälsar till Zac vov.

Kommentarer inaktiverade.