Blev rätt så många mil i Tyskland idag

2017-11-08

Denna morgon så gick jag några varv med Zacko runt på området där det fanns gräs. Tre varv tog ungefär 20 minuter och då hade han gjort vad han skulle. (Nosat, kissat och bajsat).

Kom iväg strax innan nio. Vädret var helmulet och svalt, bara 6 plus. Vi körde ut på motorvägen, vad annars. Trafiken var tät och ibland lite mindre tät. Fram till Hanover var det supermycket trafik sedan så glesnade det något men inte så länge.

Gick lite sakta ett tag när vi körde förbi där dom höll på att röja efter en trafikolycka. Tog ca en kvart för dom var nästan klara.

Paus vid halvelva då det var dags för att koka ägg och käka en macka och dricka kaffe. Och så klart äta ett kokt ägg också. Sedan så gav vi oss ut igen på den starkt trafikerade motorvägen igen.

Sedan så blev dags för dom jobbiga backarna runt omkring Kassel. Här går det upp och ner och vägen slingrar sig fram i långa mjuka kurvor. Det är mycket vackert att åka här. Så fin natur med dom höga kullarna och ibland öppna fälten och djupa dalarna. Och all betande boskap. Tyskland är ett vackert land tycker vi.

Många till mil blev det idag