En hel del idag

2017-11-01

Hög luftfuktighet och faktiskt lite duggregn ibland. Ingen vind direkt och 10 plus var det denna första morgon i november. Lite för fuktigt men annars rätt så skönt. Jag frös i alla fall inte.

Mitt på dagen körde vi till Borås och Knalleland. Jag satt mycket obekvämt i soffan utan dyna och ryggstöd men med lagstagdagat bilbälte på mig. Tur att jag har lite gott sittfläsk själv för det var rätt så hårt att sitta där även om det inte var så långt. Hade i och för sig en hopvikt filt och en liten tunn stolsdyna.

Jag gick bort till Knallerian och Synoptik för att hämta mina glasögon. Kom knappast ihåg hur dom såg ut men jag blev nöjd när jag såg dom. Provade dom och såg verkligen bra (ut) med dom. Efter lite justeringar så satt dom perfekt. Jag är mycket nöjd med dessa progressiva glasögon. Bild på mig, nej aldrig!

Det blev lite mer inköp bland annat en liten matta som ska ligga vid soffgruppen. Den trasmatta som vi har haft i några husbilar sedan 2001 har nu börjat återgå till trasor. Dom andra har håller än men just den här har det varit mer slitage på.

Äntligen så fick jag och dammsugaren en stund tillsammans. Inget som jag njöt av precis. Om dammsugaren gjorde det vet jag inget om! Fick dammsugit i förvaringsutrymmen under sofforna och det var jobbigt. Även golven och lite annat. Våt torkade där jag kom åt samt på golven. Inte perfekt men det fick duga. Min kropp är inte riktigt med på allt som jag vill att den ska utföra. Bara att acceptera. Fick ändå så djäkla ont i ryggen och på några andra ställen. Men tack Alvedon för hjälpen att bli smärtfri rätt så fort.

Så ringde Sörling. Dom närmar sig slutet och ville har dit husbilen i morgon förmiddag för att sätta tillbaka passagerarstolen samt ta bort och klä om förarstolen. Sedan så blir det dags för att placera alla dynor och ryggstöd på plats. Blir nog klart i morgon och det är något som vi verkligen ser fram emot.

Sedan så väntade vi på att leveransen från COOP skulle komma. Skulle komma mellan 17 och 21. Kvart över 5 så stannade bilen utanför oss och nio papperspåsar bars in. Bara så himla jättebra och superbekvämt. Vi bar inte! Det som var kylvaror var i en påse och frysvaror i en annan och det andra i andra påsar. Kyl och frysvaror gick jag ut med till husbilen med en gång. Nu är kylskåp och frys välfyllda. Men mjölk och bröd och lite annat behöver vi ju ändå fylla på efter hand.

I morgon så kör vi på förmiddagen till Sörlings och hoppas att alla bitar faller på plats. Är faktiskt rätt så spännande att se resultatet.