Bara väntan

2017-10-31

I natt var det minusgrader och på morgonen var det frost på personbilarna som fick skrapa rutorna. Skönt att slippa sånt. Det var mulet och kallt, omkring nollan, men det blåste inget. Jag tyckte att det var alldeles för kallt.

Under dagen så blev det något varma, uppemot 8 plus, och en del värmande sol.

Tvätta gjorde jag idag och det var en hel del. Lite städade jag men tonvikt på lite. Finns ju en dag i morgon också. Till dammsugaren har jag ett något anstängt förhållande så dem fick vara ifred i dag.

Fick ett sms om att mina nya glasögon har kommit. Det blir en tur till Borås i morgon för att hämta dom.

För övrigt så händer det inte så mycket på dagarna här och nu väntar vi bara på att allt ska bli klart så vi kan börja köra söderut. Väntar på några paket med varor som jag har beställt på nätet. Ibland så går det fort men ibland så tar det betydligt längre tid, vilket det verkar göra nu. Men än är det ingen ko på isen.

För ett år sedan gick vi på stranden och njöt i värmen och av ljudet från vågornas brus.