Mycket lugn dag

2017-10-10

Bara 7 plus i morse men eftersom det inte blåste så kändes det inte alls så kallt. Blev en skogspromenad i dag också.

På eftermiddagen i går så kom det hit 2 husbilar. Här är gott om plats så jag har svårt att förstå varför dom ska parkera precis bredvid oss så vi hamnade i mitten. Verkar som att folk gillar att stå nära varandra.

Lovsjön låg stilla och spegelblank. Vädret var rätt så skönt under dagen trots det inte var någon sol.

Dagen har varit mycket lugn och det har blivit en del läsning. Läste klart ”Tivoli” och det var inte den typ av bok som jag gillar. Den handlar om framtidens äldreboende och är visserligen skriven med en viss humor och är väldigt rörig. Olika personer berättar i jagform om vad dom är med om och man får gissa sig till vem som är vem. Nu väntar ”Höstdåd” av Anders de la Motte.

I kväll så gick jag till Hyltena Stoppet och köpte schnitzel med pommes och sallad. Smakade jättegott och vi blev proppmätta.

Senare på kvällen så började det regna, hoppas det inte gör det i morgonbitti.

I morgon kör vi troligen till Rydal.