Kallt och blåsigt

En bild ifrån en underbar dag i augusti när vi var i mysiga Laholm för några år sedan. Ån som rinner där är Lagan.

2024-03-25

Några grader svalare i dag och en hel del blåsigare. Inte så skönt att gå ut men det blev en promenad ändå. Blev en tröja under västen för det var bara 14 plus. Blev endast 16 grader under dagen. Mest mulet och nästan inget regn under dagen.

På förmiddagen var det många som körde. Vi fick fritt på båda sidor och det kändes skönt med sikt över planen igen. Kom inte hit så många husbilar så det var rätt så lugnt här. Inte så mycket folk heller i rörelse.

Jag brukar äta en skiva rostat bröd med ost och skinka varje dag till mitt eftermiddagskaffe och det tycker jag är gott. I dag var mitt rostebröd slut och jag kände inte för att gå och handla. Men jag hade varit förutseende och köpt ett paket knäckebröd på Aldi. Såg på paketet att det var havreknäcke vilket jag inte har ätit tidigare. På med ost och skinka och det smakade riktigt gott till kaffet. Blir nog det i morgon också för vi ska inte köra och handla förrän på onsdag nämligen.

På eftermiddagen blev jag tvungen att gå ut i den tilltagande blåsten, dags för viss tömning som inte kunde skjutas upp. Det var kallt och jag frös om händerna. Som tur är tar det inte så lång tid.

I kväll blev det fläskfilé med god sås och kokt potatis. Smakar alltid bra och det går snabbt att laga.

Det måste jag hålla med om.

2 reaktioner till “Kallt och blåsigt”

 1. Vi har drabbats av Saharasanden igen så det har varit kyligt med endast +12 ute.
  Ett bakslag i våren men så är det väl nästan alltid.
  Canneloni blev det för oss idag och det är ju så gott.

  Ha det så bra!!!

  1. Så trist med denna sanden, flyger ju in överallt. Bakslag i vädret är vanligt denna årstid.
   Väldigt gott men helst utan spenat som är vanligt i cannelloni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *