Fixade kattmat

Vid strandpromenaden i Calpe kan man titta på detta hus. Vilket fantastiskt läge att bo på.

2024-03-12

Klaga på vädret är ingen idé, det blir vad det blir. Idag är det dessutom alldeles utmärkt väder. Lite lätt molnighet, mest soligt och endast en svag vind, 15 – 19 plusgrader.

Det är många husbilar här nu, tror omkring 35 -40 st. Såg några som satt ute i den varma solen och åt frukost när jag på min runda. Det var många som körde iväg på förmiddagen och ännu fler som kom hit på eftermiddagen. Kom 3 husbilar på en gång och dom ville parkera tillsamman på dom med kona markerade platserna utanför oss. Det fick dom inte utan fick leta upp andra platser.

Kattmaten jag hade köpt var slut. Hade 2 bitar fisk i frysen som hade blivit kvar och liksom bara blivit liggande. Tyckte att det kunde bli kattmat så det fixade jag till. Var precis klar när Sotis kom insmygande. Gjorde iordning en lagom liten portion till honom.

Det tyckte han om för det försvann väldigt fort. Sedan tillbringade han tiden sovande i solen som lyste in i husbilen på en plats under kylskåpet. Kylskåpet bevakas noga fast han såg ut till att sova.

Höll på att glömma bort lasagnen i kylskåpet så den åt vi till middag i kväll. Smakade lika bra om förra gången. Så blev den uppäten innan den blev för gammal. Hade klarat sig någon dag till.

Det stämmer bra tycker jag.

3 reaktioner till “Fixade kattmat”

    1. Troligen har han ett hem någonstans eftersom han inte är hos oss varje dag. När vi kör hem så fortsätter han nog sitt liv som innan han kom in till oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *