Ny månad igen

Någonstans i norrut där vi tog en paus innan vi fortsatte några mil längre norrut.

2024-03-01

Värsta blåsten har dragit vidare och nu var det mest en svaga vindar. Rätt soligt så det var skönt att gå ut under dagen. Kunde ha dörren öppen ett tag. Sotis kom och hälsade på en stund. Kom sedan några vindpustar och dörren blåste igen. Sotis gick sedan ut och dörren fick vara stängd.

Första dagen i mars och en bild av almanackan som jag köpte av DOP, Dog Of Portugal. Ett litet stöd för deras verksamhet, dom hjälper många hundar till att få ett för alltid hem.

Nu hade vi fri sikt över planen igen och även om det inte händer så mycket så känns det bättre. Men säg det som vara för evigt. På kvällen kom det en plåtis och parkerade bredvid oss.

För övrigt var det inte så stor omsättning på husbilar här idag. Trodde det skulle komma fler eftersom det är fredag.

På kvällen började det regna och det ska enlig väderprognosen vara regnigt några dagar framåt. Den kan ju vara fel vilket jag så klart hoppas på.

Beställde kebab med pommes och sallad hos Duna Kebab genom Uber Eats. Fungerade som vanligt perfekt. Maten var god och salladen sparar vi till i morgon.

Det var en sådan dag i dag. Händer ibland och då blir det hämtmat.

2 reaktioner till “Ny månad igen”

  1. Ingen blåst idag men inte heller så varmt. Men livet går vidare ändå. Mars och nu kommer snart värmen.
    Så fina hundar på din almanacka och det är ju för en god sak också. Tack för att du bidrar.

    Ha det så bra!!!

    1. Det är ju så att inget förmodligen kan hejda våren nu.
      Jag sätter in en liten slant lite då och då för att hjälpa till med deras arbete. Även andra som hjälper hemlösa hundar får en slant ibland. Många bäckar små som det heter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *