Något trötta

På morgonpromenad i Alvor kunde man möta denna välkomstkommitté. Dom var vänliga och gick förbi utan att bry sig om oss.

2024-02-12

Denna morgon var det ingen som väckte oss utan vi fick sova i lugn och ro. Eftersom det är arbetsdag idag så kom byggjobbarna vid åtta och satte igång. Dom förde inte så mycket oväsen idag, jobbade mest inomhus.

Det har varit mestadels sol hela dagen med 17 – 22 grader. Riktigt skönt att vara ute och kunna ha dörren öppen. Dessutom var det inte ett löv som rörde sig. Mot kvällen blev det mulet men det gjorde inget får då blir det ju mörk ändå.

Vi var lite trötta efter gårdagens inköp så vi tog det lugnt idag. Om man nu kan ta det lugnare än vad vi brukar göra.

Råstekta klyftpotatis med stekta kycklingben och beasås. Denna sås smakar så gott till det mesta.

Senast lästa bok.

I dag har jag läst en del och det var ”Se inte tillbaka” av Paul Cleave. Var bara tvungen att läsa ut den för den var otroligt spännande. En uppslukande och tyvärr alltför realistisk thriller. Kan ju bara hoppa att allt inte är sant. Men det verkar vara ett stort globalt problem och det är ju verkligen hemskt.

Baksidestext:

När sjuåriga Alyssa blir kidnappad bestämmer vicesheriff Noah Harper sig för att göra allt för att hitta henne. För att göra det måste han gå så långt över alla gränser att det efteråt inte finns någon väg tillbaka.
Trots att han lyckas rädda flickan är det inte tillräckligt. Noah förlorar både sitt jobb och sin hustru och han tvingas lämna Acacia Pines. Om han skulle våga återvända vet han att de kommer att låsa in honom och kasta bort nyckeln.
Tolv år senare ringer telefonen.
Alyssa har försvunnit igen och nu vill hennes pappa att Noah håller löftet som han gav henne för så länge sedan, att han aldrig skulle låta henne råka ut för något hemskt igen.
För att hitta henne måste han återvända till Acacia Pines och konfrontera det förflutna …

Så är det!!

2 reaktioner till “Något trötta”

  1. Så skönt ni haft med lite lugn på byggandet idag. Vi har haft tvärtom idag men det har inte gjort så mycket då vi inte varit ute på grund av duggregn.
    Körde laxgratäng idag och det är alltid gott.

    Ha det så bra!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *