Fortsättning 2001 – 6

Det i mitt tycke utmärkta vädret fortsatte även idag. Bara lite moln och mycket sol, 16 – 20 och inte ett löv rörde på sig i dag heller.

Vid åtta kom byggarna och satte i gång. I dag var det inte så mycket oväsen här men vi hade lite att titta på i alla fall.

Knappt någon omsättning alls på husbilar här i dag. Ingen högsäsong här nu. Dom flesta som är i Portugal tillbringa troligen tiden vid kusten i Algarve. Där brukar det vara rätt så fullt och trångt på vintern.

Spansk omelett med potatis, gul lök och vitlök. Blev som vanligt gott.

Tillbakablick

Sedan fortsatte vi söderut med siktet inställt på Sicilien. Resan till hamnen där vi skulle hitta en färja gick bra. Värre var det sedan med att hitta till rätt terminal. Det var otroligt rörigt och mycket trafik. Men det gick och vi fick köra ombord på båten.

Efter en stund var det dags att köra av och så var vi på Sicilien. Spännande tyckte vi! Började med att leta efter en camping och det var inte svårt. Dög med körkort även här.

Gjorde bilen i ordning och sedan gick vi ut en sväng för att kolla omgivningarna. Helt ok tyckte vi. Skulle bara stanna en natt innan vi skulle utforska denna ö vilket vi började med nästa dag.

Tur man inte har någon enhörning att trilla av.

2 reaktioner till “Fortsättning 2001 – 6”

  1. Tror många väntar på att det snart blir februarilov och då kommer det säkert fler husbilar. Det märkte vi av då vi stod på Vias plage.
    Här har det blivit ett par grader svalare och inte så mysigt att sitta ute. Man får röra på sig så att man inte blir för kall. Men det har vi gjort och sedan gick vi inomhus.

    Ha det så bra!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *