Ont i nacken

En bild till ifrån ett sommarfagert Sverige. Här står vi i Arvika med utsikt över sjön. Det är väldigt nära till centrum och här finns även en mycket vacker park en liten bit bort.

2023-12-28

Mulen morgon som var kall även idag, bara 12 plus, ingen vind. Skönt med vantar i dag också på promenaden.

Jag vaknade med ont på höger sida i nacken. Svårt att vrida på huvudet då det hugger till. Smorde på Ormsalva och tog en Paracetamol och det lindrade efter en stund. Fick upprepa behandlingen senare på dagen. Jag har troligen suttit i drag för då kan detta hända. Tog på en halsduk för lite extra värme. Hoppas det är bättre i morgon.

På morgonen kom dom och började hamra på bygget. Lite att titta på igen. Dom tog bort någon dom hade spikat dit innan dom gjöt. Det dom bort och spikade dit nytt som var lite högre. Ska kanske gjutas igen. Fattar inte alls vad dom gör men det behöver jag ju inte heller göra. Men det är intressant att följa det.

Lugnt på ställplatsen som vanligt. Några ut och andra in. Antalet ungefär konstant. Inte så många som gick ut här under dagen, mest dom med hund och dom är det många av. Flesta av dom var varmt klädda.

Ligger en del sanning i det tycker jag!

2 reaktioner till “Ont i nacken”

  1. Säga vad man vill om dessa byggnadsarbetare här i södern. När de väl får tummen ur händer det saker i rekordfart. Vi tror att det beror på att man här nere jobbar på offert och har en given summa och slutdatum. Så är det här i Frankrike i alla fall.
    Vantar har vi inte behövt ha här men att sitta ute har inte heller varit så skönt.

    Ha det så bra!!!

    1. När dom jobbar så går det verkligen undan. Kan vara att det är lika här.
      Skönt att ha på när det är kallt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *