Soligt

En bild över Ångermanälven i Sollefteå. Sist vi var här parkerade nere vid älven med denna utsikt. Mycket fint i trakterna häromkring.

2023-12-26

Rätt så kallt på nätterna nu, bara 12 plus. Även svalt under morgontimmarna. I dag var det lite mulet på morgonen men vid 11 så hade solen övertaget. Himlen blev klarblå, ingen vind och temperaturen ökade och i solen var det nog omkring 20 plus.

Blev några promenader under dagen och det var skönt att kunna vara ute och sitta med öppen dörr. Blev lite växlande molnighet ett tag men det var mest sol.

I dag är det en vanlig arbetsdag här. Märktes för det var lite livligare här utanför. Eftersom affärerna var öppna som vanligt var det många som gick dit för att handla. Dom kom tillbaka med fulla kassar/ryggsäckar och många bar på 5-litersdunkar med vatten. Vi använder vattnet på ställplatsen för vi tycker det smakar bra och verkar ha en hög kvalité.

Det är omkring 25 – 30 husbilar här och inte så stor omsättning i dag.

Gick en sväng på eftermiddagen och njöt i solen. Såg att svenskarna satt ute vid möblerna i hörnet så jag gick dit och pratade lite. Trevligt att snacka en stund.

Var inte alls hungrig i kväll så det blev bara en rostad smörgås med rökt lax på. Räckts så bra, ibland behövs det inte så mycket.

Man får ta en dag i taget!

2 reaktioner till “Soligt”

 1. Varmt här idag med och vi har tagit det lugnt ute. Pratade en stund med vår Sydfranska som kom förbi med kex till hundarna. Gissa om hon är populär.
  Vi väntar leveranser nu i dagarna och det ska bli roligt.

  Ha det så bra!!!

  1. Så härligt med värmen.
   Inte konstigt att hon är poppis hos hundarna.
   Alltid roligt med paket även om man vet vad det är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *