Julafton

En sommardag i Sverige kan ju också vara helt underbar.

Så var det söndag och även julafton vilket inte alls märks här. Vädret var soligt, ingen vind och 15 – 20 plus. Blev lite promenad och mest fram och tillbaka till tvättstugan. Julafton eller ej var det absolut tvunget att tvätta idag. Vi bryr ju oss inte så mycket om det är helg eller inte. Tvätten var klar efter två timmar och efter en stund till var allt på plats.

Så dagen fortsatte att lunka på nästan som vanligt. Vill ju ha en sillbit med kokt ägg alltså kokte jag några ägg på eftermiddagen. En liten Jansson fixade jag till senare på eftermiddagen. Pillade även ett gäng räkor som vi också vill ha med lite majo. Tyvärr har vi ingen julskinka så det får duga med någon typ av skinka som vi har köpt här. Rökt lax blir det också någon skiva för det tycker vi om. Däremot blev det inga köttbullar eller prinskorv (hittar vi inte här) och det gör inget för dom tycker jag inte om. Tallriken blev faktiskt full fast jag bara la upp lite av varje.

Maten smakade väldigt bra tyckte vi. Mätta blev vi också.

Önskar er alla en god fortsättning på helgen.

4 reaktioner till “Julafton”

 1. God fortsättning på Julen och de sista dagarna av detta år och en förhoppning om ett ännu bättre 2024.
  Kram från oss till er båda.
  UllaåErkki

 2. God fortsättning på det gamla året.
  Här hade vi underbart soligt och varmt väder idag utan någon vind.
  JR har varit hundvakt och jag har mest tagit det lugnt vilket har lönat sig för jag känner inte av min arm nu på kvällen.

  Ha det så bra !!!

  1. Tack detsamma.
   Så bra med en kompetent hundvakt så din arm har fått välbehövlig vila.

Kommentarer inaktiverade.