Trött i dag

Strandnära bar i Peniche. Väldigt bra läge med havs och strandutsikt.

Vaknade till en solig morgon, ingen vind och 13 – 20 plus. Men jag var mycket trött efter en hemsk natt. Började må illa på kvällen och lite senare satte det igång. Hade drabbats av magsjuka så det blev inte många timmars sömn under natten. Mådde sedan bra igen på förmiddagen vilket jag var glad för. Trots det härliga vädret blev det bara lite kortare promenader, kände av sömnbristen.

Finns en svensk husbil till här och dom kom hit och hälsade. Trevligt att träffas tyckte vi.

Var inte så hungrig i dag så det blev bara ett par rostade brödskivor med ost och skinka på. Tror magen behöver vila ifrån allt för mycket mat idag. Blir väl mer i morgon antar jag.

Den senaste boken jag har läst.

”Partizanen” av Mats Ahlstedt, det var en bra och spännande historia. Läst flera böcker i denna serie så det var många bekanta personer där. Får följa dom både på jobbet och i privatlivet vilket jag gillar, blir mer personligt då. Bra miljöskildring ifrån Göteborg och skärgården. Tempot är högt och det händer mycket hela tiden.

Detta var min sista lånebok men jag har köpt ett par E-böcker till på Adlibris för jag måste ju ha något att läsa.

Baksidestext:

En brutalt ihjälskjuten man påträffas i ett idylliskt bostadsområde i närheten av Delsjöreservatet i Göteborg. Offret har en märklig tatuering med kyrilliska bokstäver på armen – en örn med en orm i klorna.

Ett vittne påkallar kriminalkommissarie Ella Werners uppmärksamhet. En av grannarna, en pensionerad officer vid Älvsborgs amfibieregemente, har anförtrott vittnet en snusdosa av metall med ett gömt USB-minne. Efter det har mannen inte synts till.  

När Ella och hennes partner Nicklas utsätts för ett mordförsök är det uppenbart att någon till varje pris vill undvika att informationen hamnar i polisens händer. Efter att polisens it-tekniker lyckats knäcka det krypterade USB-minnet kan Ella, som studerat i Sankt Petersburg, analysera innehållet som är på ryska. När hon läser inser att det rör sig om något mycket större än ett vanligt gängmord.

Nu önskar jag er alla en underbar jul med god mat och trevligt umgänge.

4 reaktioner till “Trött i dag”

  1. Vi önsk Er en bra fortsatt resa/ parkering i Portugal. Roligt att följa Er på resa.Lär sig en del om resvägar mm. Har följt Er varje dag i flera år
    God Jul och Ett Gott Nytt År
    Ove GustafssonHBK 7050

  2. Ett av det värsta man kan råka ut för är magsjuka. Tycker absolut inte om det. Fick ju en inflammation på trumhinnan för några år sedan och det var ett helvete. Hela världen snurrade och jag fick inte stopp på eländet. Efter ett par dygn med medicin på Trelleborgs sjukhus stannade karusellen och gissa om jag var lättad då.
    Krya på dig.

    Ha det så bra !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *