Soligt

Fantastiska klippformationer neremot havet. Fint att gå och titta på.

2023-12-14

På morgonen var det ett fåtal små vita moln på himlen och dom försvann sedan. Det blev en solig dag med svag något kylig vind. Blev några promenader under dagen i solen som värmde lite.

Hade dörren öppen under dagen men tyvärr kom inte Sotis och hälsade på i dag heller. Tänk så fort man kan fästa sig ett litet djur som endast varit och hälsat på några gånger.

Det var väldigt lugnt här i dag. Ingen som arbetade på bygget och det var mycket liten omsättning på husbilar här. Det är inte så många här och det kom bara ett fåtal hit i dag.

Stekte kycklingben ikväll som jag tog bort benet på och placerade köttet i gräddsås. Kokte potatis till och det blev en mycket god middag.

”Som pesten” av Hanne-Vibeke Holst är en roman som jag tyckte var otroligt bra. Mycket spännande och välskriven. Händer mycket på många olika fronter och platser och det vävs ihop på ett fantastiskt sätt till en hel väv. Efter att ha tillbringat många timmar med personerna i boken så saknar jag dom. Var väldigt noga och fint beskrivna så man lärde verkligen känna dom.

Baksidestext:

Läkaren Karoline Branner flyttar med sin familj till Genève för att arbeta med pandemibekämpning för WHO. Men på kontoret möter hon oväntat motstånd i den politiska organisationen, och hemma blir hennes man allt mer rastlös. Och så kommer signaler om en ny influensapandemi.

”Som pesten” är en bladvändare med både emotionellt djup och politisk udd. Det är Hanne-Vibeke Holst när hon är som allra bäst.

Det har jag insett för mycket länge sedan så jag tar det helt klart lugnt.

2 reaktioner till “Soligt”

    1. Visst har vi det bra här. Annars hade vi så klart inte varit kvar.
      Hoppas verkligen att Sotis dyker upp i snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *