Avfrostning

En vacker solnedgång någonstans i Spanien vid kusten.

2023-11-28

Väldigt blandat väder i dag. Molnigheten växlade och ibland tittade solen fram och ibland föll det några droppar. Vinden var svag till måttlig och temperaturen låg på 17 – 20 plus.

Vid halvtolv kom lastbilen med jobbarna hit. Dom satte igång med det dom skullgöra så det blev lite oväsen ifrån borrar och en del hamrande. Vid fem packade dom ihop och slutade för dagen.

Så var det dags för mig att frosta av frysen i dag. Hade ledig plats i kylen där jag kunde förvara maten under den tid som avfrostning tog. Det gick rätt så fort och efter drygt 1 timme kunde jag packa tillbaka i frysen igen.

Eftersom det fanns gott om plats i kylen så är det nog dags att köra och handla snart. Tror att det blir morgondagens projekt. Listan är lång nu.

Grannen till vänster körde under förmiddagen och jag hade utsikt igen. Det varade ända tills kvällen då en annan husbil parkerade där. Under dagen så kom det hit rätt så många husbilar och gissningsvis är det 25 – 30 bilar här.

Falukorvgryta med lök gjorde jag till middag ikväll. Smakade bra med hetsad pulvermos till. Lite extra kryddor gör susen.

2 reaktioner till “Avfrostning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *