Ingen skitsak

2023-11-20

Växlande molnighet med en del sol och svag vind, 18 – 22 plus. Nu försöker jag att gå lite längre och lite mer när vädret är så bra. Annars var det en helt vanlig dag på ställplatsen. Det kom ingen och jobbade på bygget här i dag heller.

Toapapper är absolut ingen skitsak utan snarare skitviktigt. Brukar köpa lite dyrare papper och helst med minst 4 lager. Lidls dyraste papper är väldigt bra med just 4 lager. Rullarna är stora och det är mycket drygt då man inte behöver använda så mycket i och med det är så tjockt. Det löser även bra upp sig i toatanken vilket också är viktigt i husbilen.

Riktigt illa tycker jag om det papper som brukar finnas på offentliga toaletter (vilka jag inte besöker så ofta) som bara ha 1 lager. Nu är vårt Lidl papper slut och jag hade köpt nytt på Aldi dock bara med 3 lager. Det är väldigt odrygt och av mycket sämre kvalitet och rullarna är rätt så små och det går åt mycket. Det är ju så klart billigare men jag tror att det egentligen blir dyrare! Men det får ju gå nu när det är det som vi har. Får hitta bättre till nästa gång.

I kväll åt vi stekta kycklinglår med kokt ris och Sweet Chili Thaisås.

Bakåtblick 10 år 20131120

Nu blev började tivolit och marknaden växa fram.

Några karuseller på plats. Väldigt färgglatt.

Det växer på ute på planen.

Här packas det ut ifrån lastbilen och in i tältet. Det var otroligt mycket grejor.

Fler och fler marknadstält sattes upp.

Framför oss håller dom på med att dra el ifrån stolpen framför oss.

Vi blev kvar.

2 reaktioner till “Ingen skitsak”

  1. Vi tyckte det var så spännande den gången i Lagos. Tror att denna marknad och tivoli inte finns kvar nu efter pandemin.
    Så härligt att ert väder har varit så bra för att jobba vidare i trädgården.

  2. Det är alltid spännande att se hur något växer fram som ett tivoli eller en marknad. Så plötsligt ser det ut som att det alltid funnits där.
    Vädret har varit gynnsamt även hos oss men man vet aldrig när det blir kyligare. Vi fortsätter jobba i trädgården och även hemma.

    Ha det så bra !!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *