Handlade

Kommer inte ihåg var denna bild är tagen men jag gillar den ändå.

2023-10-27

Vädret har varit hyfsat i dag tycker jag. Blandat med lite sol, 20 plus, moln ibland, en kort skur och bara lite blåst. Blev en morgontur i dag också.

Vi kom iväg till Aldi strax innan tolv. Fanns inte så många bilar på parkeringsplatsen så vi kunde parkera rätt nära ingången. Jag tog en kundvagn modell större (dom har inga mindre) och började min runda i affären. Hittar rätt så bra numera så jag behöver inte gå runt och leta. Planerar hur jag ska gå på bästa sätt för att få med det som står på min lista och ofta lite till.

Jag plockade och plockade och la i vagnen men det märktes knappast. Men när jag plockade upp på bandet så var det väldigt mycket. Ner i vagnen igen så blev den bara bottenfylld, ja lite mer var det.

Rullade ut med den motsträviga vagnen till husbilen. Fick några papperskassar av Hasse som jag packade varorna i. Det blev 5 lagom fyllda påsar som Hasse lyfte in i husbilen.

Sen körde vi hem igen och parkerade och satte in kontakten. Resten kvar att göra nämligen att se till att allt kom på rätt plats. Tog en stund och ryggen värkte vilket var väntat så det blev en värktablett.

När vi körde hade vi utsikt men när vi kom tillbaka så stod det en plåtis på platsen bredvid och skymde.

Under eftermiddagen och mot kvällen så kom det hit många husbilar och parkerade. Det är ju helg så det är väl många som vill ut då.

Åt rester från gårdagen och det smakade bra i dag också.

5 reaktioner till “Handlade”

 1. Men dessa stora shoppingvagnar är rätt sköna att vila sig mot när man går och handlar.
  Nu närmar sig denn erbarmaliga halloween och skolbarnen är lediga i två veckor så då är det många som är ute och kör med sina barnbarn.

  Ha det så bra!!!

 2. Alltid jobbigt att storhandla. Underlättar då att ni kan köra husbilen till affären. Vi ska ha Emmas familj på middag i morgon så vi hade också en större kundvagn då vi handlade.
  Vi har rikligt med höstlöv överallt efter stormen föra helgen. Kylan som kommer när det ska bli snö fick vi känna av idag.
  Önskar er en skön helg från kyliga Viskafors

  1. Så är det. Men det som gick av bara farten förr i tiden är lite jobbigt nu.
   Önskar er en verkligt trevlig och underbar dag med familjen.

  2. Önskar er en trevlig dag med Emmas familj till helgen.
   Vi är så glada att vi slipper kylan som nu kommer i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *