Gick bra i dag

För 8 år sedan var vi i Lappland och utforskade detta vackra landskap. Ibland tog det en del tid att komma fram. Men jag var helt fascinerad av alla renar som hur lugnt som helst upptog hela vägbanan.

2023-07-03

Fortsatt mycket blåsigt och hårda vindar i byarna. Många häftiga skurar men korta. Gäller att hinna ut mellan dom. Hade tur på min morgonrunda och flera andra gånger när jag gick ut. Ingen värme i dag, 14 – 18 plus.

Gav oss iväg till Borås och Besikta strax efter 12. Kom fram i god tid vilket vi gillar att vara i. Vi parkerade där husbilar ska parkera och hade en framför oss. Vi kom in i rätt tid och besiktningen börjad. Det gick fort och inga fel hittades. Inte ett ord om bälgarna för dom fanns ju inte kvar. Troligen sätter vi inte tillbaka dom.

Mycket lättade köra vi därifrån. Stannade på första rastplatsen vid Transåssjön. Dags för smörgås och kaffe. Smakade jättegott. Blev ett kort stopp i Rydal, postfacket var tomt. Fortsatte till Seglora och parkerade på vår plats.

Vi hade tänkt att börja köra norrut i morgon men det sket sig. Dom ringde från lungkliniken och meddelade att lungläkaren ville träffa Hasse på torsdag. Undrade om det inte gick bra med ett telefonsamtal men det skulle absolut vara ett personligt besök. Så får det bli då. Fast jag gillar det inte.

Beställde hamburgare på campingen i kväll. Fick dom levererade till husbilen av trevlige Omer. Det smakade jättegott och dom kostar endast 60:- styck.

Så nu blir vi kvar här några dagar till.

Det kanske man skulle testa? Tror nog jag avstår!

4 reaktioner till “Gick bra i dag”

 1. Hoppas att läkaren har något positivt att säga men skickar ändå extra styrkekramar för oron kommer ju som ett brev på posten. Bra i alla fall att husbilen klarade besiktningen så är det ur världen.

  1. Vi hoppas ju på det också. Men funderingarna finns där!
   Tack för omtanken.
   Ja, ett problem mindre.

 2. Lite trist väder jos er nu men bönderna är nog glada. Vem gapa om extremhetta nu då? Jag tycker att dessa miljömuppar skriker vargen kommer i parti och minut. Vädret växlar säger jag.
  Gott med burgare vi åt gordonbleuburgare idag.
  Hoppas verkligen att det inte är allvarligt då de vill träffa er personligen. Håller tummarna.

  Ha det så bra !!!

  1. Vädret har alltid varierat.
   Gordonbleuburgare, lät spännande!
   Tack för tummhållning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *